ЕСЕНЦИЯТА

Сърцето на MG - the art of beauty бие със силата на красотата, която умее да вдъхновява, запленява и провокира! 

Основан през 1997 година и разположен на комуникативна локация в самия център на гр. София, MG - the art of beauty живее върху площ от впечатляващите 400 кв. метра и е дом за 5 типа услуги – козметични процедури, фризьорство, маникюр и педикюр, масаж и търговска зона. Ние сме неделима част от динамичния лайфстайл на столицата и добавяме незабравима емоция, стил и класа в градската среда.

 

СЪЗДАТЕЛИ НА
КРАСОТА

Екипът на МГ е селектиран от перфектно обучени професионалисти, за които работата е преди всичко страст и вдъхновение. Те са носители на множество награди, дипломи и отличия от престижни локални и международни конкурси.

 

ЛУКС И КОМФОРТ

На разположение на нашите клиенти са 4 луксозни козметични кабини.

Прилагаме селектирани спа процедури, както и различни видове масажи и масажни техники, които подобряват не само тонуса, но и цялостното здраве.


 

ПАРТНЬОРИ

Избираме марките, с които си партнираме, с внимание и прецизност. Работим с най-висок клас козметика на иновативни компании, доказани лидери в своята област. Не правим компромиси с качеството и се доверяваме само на най-добрите.  

MG - the art of beauty има удоволствието да бъде единствен представител на продуктите и терапиите на La Prairie за България.

 

ТЪРГОВСКА ЗОНА

MG - the art of beauty разполага с обособена търговска зона, където нашите клиенти могат да закупят висок клас козметика за домашно ползване.

 

ЕКИП

Антония Тенчева

Фризьор и колорист

За мен косите са различни форми на фантазията.
Квалификация:

Курс по фризьорство "Капанов"
Помощник-преподавател в академия Kevin Murphy
Фризьор в "Кало"
20 години в MG - the art of beauty