Магията на Грима

Магията на Грима

Дневен или вечерен грим, сватбен макиаж или арт гримиране за фотосесия с модерни техники, цветове и нюанси - животът дава толкова много поводи за наслада.

 

Марки & Продукти

 

Jane Iredale

 

 

Jane Iredale e президент и основател на Iredale Mineral Cosmetics. Компанията е създадена през 1994г и до днес създава гримове с грижа за кожата. Това е причината, поради която всички продукти на Jane Iredale са автентично и естествено продължение на грижата за кожата. Брандът тръгва от САЩ и в момента е достигнал над 40 държави. Гримове не са само усъвършенстван вариант на конвенционалните козметични продукти – в основата им стои изцяло нова технология. Тя е толкова ефективна, че се препоръчва от пластични хирурзи, дерматолози и професионалисти по грижа за кожата. Кожата, за която винаги сте мечтали, е на една четка разстояние.

 

Kryolan

Световен лидер в производството на професионален грим

 

Екипът на Kryolan се е посветил на създаването на висок клас продукти за грим, които да отговорят на изискванията на професионалистите с особено високи и понякога специални изисквания. Независимо дали става въпрос за ежедневен или вечерен грим, за театралната сцена, филмови или телевизионни продукции, фейсарт и бодиарт или концептуални ревюта и фотосесии, марката Kryolan е готова да посрещне дори най-големите предизвикателства към макиажа и перфектния външен вид.

В централата на компанията, която се намира в гр. Берлин, Германия, учените на компанията ежедневно работят върху създаването на нови продукти, търсейки новаторски решения за използване на натурални, природни съставки с акцент върху предпазващите кожата характеристики.